Lid worden - Luchtmacht Mannenkoor

De wapenspreuk van de Koninklijke Luchtmacht
  "PARVUS NUMERO - MAGNUS MERITO" (Klein in aantal - Groot in daden)
heeft ook het ca 65 man tellende Luchtmacht Mannenkoor tot zijn devies gemaakt. Het repertoire van het koor is dan ook zeer veelzijdig, series en lichtvoetig.
Nederlandse-, Franse-, Engelse-, en Duitse stukken staan erop, maar ook Italiaanse-, Oekraïense- en latijnse liederen. Tevens zingt het Luchtmacht Mannenkoor Amerikaanse negro-spirituals.

Het bevorderen van een goede relatie burger-militair brengt het Luchtmacht Mannenkoor ertoe om regelmatig - en met plezier - gehoor te geven aan verzoeken tot medewerking aan ontspanningsmiddagen voor ouderen, goodwill- en kerstconcerten, alsmede (kerkelijke) zangavonden op zondag.
Wie het koor heeft gehoord, weet dat de zangprestaties "een hoge vlucht" hebben genomen.
Contributie

Voor de contributie hoeft U het niet te laten, want die bedraagt slechts € 15,00 per maand, tenzij U verder dan 65 km vanaf Vrijland - Vliegbasis Deelen woont, dan krijgt U enige compensatie.

Toelating

Alle (gewezen) miltairen, van alle krijgsmachtdelen, mogen tijdens optredens van het koor het Luchtmacht uniform dragen. Dus kunnen zij opteren om lid te worden.

Gang van zaken

Nieuwe leden krijgen een proeftijd van zes weken met een wederzijdse mogelijkheid van opzegging.

U kunt zich op twee manieren aanmelden:

1. schriftelijk/telefonisch/e-mail
neem contact op met:
Luchtmacht Mannenkoor
3738DD
Maartensdijk

2. electronisch, vul onderstaand formulier in, en verstuur het.
Met het volgende formulier kunt u zich aanmelden als lid
© Copyright 2006 - 2016 Het Luchtmacht Mannenkoor                              Bijgewerkt: 30 januari 2017