Overig - Luchtmacht Mannenkoor

Overig Luchtmacht Mannenkoor

Onze koorleden onderscheiden zich ook buiten koorverband. Om dit een plaats te geven is er dit overzicht.
Een hobby en twee petten op?

Ons koorlid Jan Gaasbeek is afkomstig van de Koninklijke Marechaussee. Hij is begunstiger van de Stichting Marechaussee Contact (SMC).
Hij is (mede)redacteur van het tijdschrift van deze stichting, Marechaussee Contact, een blad van en door (oud-)marechaussees.

In de uitgave van augustus 2016 heeft Jan een artikel geschreven over zijn verleden als zanger bij de Koninklijke Marechaussee en zijn huidige status bij het Luchtmacht Mannenkoor.

Het artikel heeft de toepasselijke naam
gekregen.
Blijk van Waardering Gé Rietveld

Op 4 december 2013 heeft Gé Rietveld een Blijk van Waardering gekregen voor 30 jaar koorlidmaatschap.
Uitgave Luchtvaartkalender 2013 door Peter Korbee

Door ons koorlid Peter Korbee werd de Luchtvaartkalender 2013 opgesteld en uitgegeven.

Youtube - Jaarconcert 2009, Amersfoort 20 november 2009

Van het concert zijn video-opname′s gemaakt. Het beeld is niet optimaal, maar het gaat ook om het geluid.

Overige bijdragen

Ga naar het Archief
© Copyright 2006 - 2017 Het Luchtmacht Mannenkoor                              Bijgewerkt: 03 juli 2017