Concertreis Duitsland - Luchtmacht Mannenkoor

Schimmelpenninck 46
3871 SC Hoevelaken

Concertreis Duitsland

Van 12 tot 16 mei gaat het Luchtmachtmannenkoor op concertreis naar Duitsland.
Het onderkomen is in de Brückberg Kaserne in Siegburg.

Er zijn een aantal optredens. De meeste met Musiekverein Siegklang, Meindorf 1969 e.V en Blasorchester der stadt Sankt Augustin.

Op 2 april hebben we samen met het orkest geoefend op de vliegbasis Deelen.
Geplande optredens

Op 12 mei is er een Benifiz-Konzert zugunsten Steyler Misionare & Bundeswehr_Sozialwerk e.V.
Schirmherr is dan Lt.Gen. plv Inspekteur der Bundeswehr Angars Rieks en GenMaj Oppitz is Veranstalter des Konzerts.

Op 13 mei weer een Benifiz-Konzert zugunsten der Opfer Hochwasserkatastrophe in de St Anno Kirche in Siegburg.

Op 14 mei geven we een Konzert voor een Seniorenheim in Nörvenich. De Commandant van de vliegbasis Nörvenich was hiermee in zijn schik en ook de Burgemeester Czech.

Op 15 mei is een drukke dag. 's Ochtends verlenen we onze medewerking aan een Gottesdienst om 10u30 in de Evangelische Kirche in Waldbröl.

's Middags is er een Benefizc-Konzert zugunsten  Flüchtlingshilfe en de Vereinsarbeit Siegklang in de Pfarrkirche Sankt Anna -Hangelar om 16u30

En 16 mei is dan weer de terugreis
© Copyright 2006 - 2022 Het Luchtmacht Mannenkoor                              Bijgewerkt: 03-april-2022